København 9. november 2017

FOREDRAG VED GITTE LINDHOLT: "Slip fri af psykopatens kløer", 9. november kl.19-21 EmpowerHouse, Indiakaj 10, København Ø

 

Du bliver kaldt for en taber, en grim so, luder eller andre uacceptable skældsord. Gør aldrig noget rigtigt. Føler, at du bliver holdt øje med og lever i et minefelt, hvor hans aggression kan bryde ud når som helst.

Først for sent opdager du, at du lever med en mand med psykopatiske træk, hvor empati, anerkendelse og kærlighed er en by i Rusland. For han fordrejer sandheden og får dig til at føle, at hele årsagen til det problematiske forhold er dig.

Cand. Mag., forfatter og foredragsholder Gitte Lindholt fortæller om sine personlige erfaringer med manipulation, systematisk psykisk terror, fysisk vold og efterfølgende stalking. Hun har i dag fundet vejen til sund og kærlighedsfyldt relation og videregiver sine bitterkøbte erfaringer i sin bog og med sit foredrag ”Slip fri af psykopatens kløer”. Hun har holdt foredraget i både Kolding, Esbjerg og Horsens, hvor kvinder, mænd og pårørende er mødt op i alle aldre. I pausen og i anden del af foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholderen.

Læs mere om foredragsholderen på: Gitte Lindholt

Arrangementet bliver afholdt i Kisser Paludans skønne lokale på Indiakaj.

Til foredraget er det muligt at købe bogen for 279 kr. (normalpris 299 kr), og købe andre bøger om psykopati og psykisk vold, da forlægger og direktør for PowerPress/Powerkvinderne Anne-Mette Barfod deltager med en bogstand. 

Vi glæder os til at se dig.

Dørene åbner kl.18.30 (ingen pladsreservationer)
Entré: 175 kr. + gebyr

Køb billet: Køb billet til foredraget