Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gittelindholt.dk/public_html/wp-content/themes/gl/includes/builder/functions.php on line 5753
Foredrag - Gitte Lindholt | Præsentationsteknik, kropssprog og storytelling
51 60 91 92 info@gittelindholt.dk

Foredrag

Foredrag med kant, substans og højt fagligt indhold!

Gitte er en sprudlende, powerful og garvet foredragsholder med et stærkt fundament både som underviser, storyteller og tidligere højskolelærer.

Efter udgivelsen af sin første bog i 2017 og opstart af egen virksomhed, genoptog hun sin passion for at indtage scenen og tale til hjertet. Gitte har siden holdt vedkommende foredrag i både Vest-, Syd- og Østjylland samt i København. Her har publikum fået lov at mærke hendes nærværende, medrivende og humoristiske tilgang til emnerne.

Foredragene er både af faglige og personlige karakter, da Gitte elsker at fortælle de sjove, skæve og dramatiske historier fra hendes eget liv, og lære andre hvordan man skaber de gode historier og bruger hele kropssproget i formidlingen af klare budskaber.

Kort fortalt er kernen i Gittes mange underholdende og medrivende foredrag, peptalks, oplæg til fredagsmøder mm., at skabe oplevelser og vidensdele med både kant og substans.

Peptalk

Fredagsmøde, firmaarrangement, netværksmøde eller lignende?

Mangler du et inspirerende oplæg, der både får smilet frem og har fagligt indhold? Og vil du motivere dine medarbejdere, kolleger og kunder?

Så book et foredrag eller 45 minutters intensiv peptalk om kropssprog og præsentationsteknik med performancecoach Gitte Lindholt!

Kom op af stolen, få et smil på læben og få stof til eftertanke.

Gitte holder bl.a. foredrag om følgende:

Kom ud over rampen

Et foredrag om at få gennemslagskraft gennem kropssprog og præsentationsteknik.

Sådan kommer du ud over scenekanten som Obama

Et klart og enkelt budskab er vigtigt, men præsentationen af budskabet har ofte endnu større betydning.

Skru op for arbejdsglæden

Et foredrag om arbejdsglæde og trivsel uden destruktive dramaer på jobbet.

Kreativ iværksætter

Gittes historie og rejse som kreativ utraditionel iværksætter.
“Gitte er en kanon foredragsholder. Med indsigt, humor og medrivende fortællinger formidler hun med klare budskaber og giver stof til eftertanke.” Kristina Hansen

Kolding

“Gitte er en engagerende og motiverende foredragsholder. Hendes interesse for teatret fornægter sig ikke, når hun både underholder og oplyser om vedkommende og interessante emner via sine foredrag. Hun kommer i den grad ud over scenekanten og holder sit publikum fanget til det sidste.” Susanne Bøgeløv Storm

Skuespiller & foredragsholder

“Foredraget med Gitte var både levende, gribende og rørende. Stemningen i salen forplantede sig blandt publikum. Fantastisk at se en så sprudlende foredragsholder.” Lenette Duncker

Esbjerg

Booking

E-mail: Info@gittelindholt.dk
Tlf.: (+45) 51 60 91 92