Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gittelindholt.dk/public_html/wp-content/themes/gl/includes/builder/functions.php on line 5753
Guidekursus og efteruddannelse - Gitte Lindholt | Målrettet formidling
51 60 91 92 info@gittelindholt.dk

guidekursus

Med fokus på kropssprog, præsentationsteknik og storytelling tilbyder Gitte skræddersyede efteruddannelsesforløb og kurser for guider og formidlingsmedarbejdere ved Danmarks turistattraktioner.

Med et guidekursus ved performancecoach Gitte Lindholt sikrer I en fælles, professionel og publikumsvenlig formidling hos jeres guider og formidlingsmedarbejdere.

Gennem målrettet træning i kropssprog, præsentationsteknik og storytelling stiller Gitte skarpt på, hvordan jeres formidling kan optimeres og komme helt ud over rampen.

Gitte udfordrer gennem praktiske kropssprogsøvelser kombineret med faglige oplæg om formidlingens svære kunst.

Kurset er målrettet museer, kulturinstitutioner, formidlingscentre og oplevelsesparker, der ønsker at opkvalificere og skabe unikke publikumsoplevelser.

Hvert enkelt forløb skræddersyes ud fra jeres situation og behov, og forud for et kursus eller efteruddannelsesforløb foretager Gitte grundig research af institutionens behov, historie, DNA og udfordringer samt ydelser.

Hvorfor er Gitte den rette til dette?

Gitte har en dyb passion for kultur, historie og storytelling og har tidligere lavet utallige guideture og ekskursioner både i Danmark og udlandet som højskolelærer. Herigennem har hun stort kendskab til formidlingens kunst, og mange erfaringer med i bagagen. Hun er cand. mag. i Teatervidenskab med bifag i kulturformidling og kulturlivets institutioner, og tager mange greb i sin værktøjskasse med både viden og praktiske øvelser fra teater og coaching.

Gitte er en super dygtig underviser, der kompetent og med glimt i øjet har gennemført et efteruddannelsesforløb for vores guidekorps på Christiansfeld Centret i foråret 2018.  Gitte er hurtig til at sætte sig ind i stoffet, hun har en rigtig fin situationsfornemmelse og et hav af gode idéer og øvelser, der udover at skabe regulær læring, også giver masser af gode grin og holdånd på arbejdspladsen. Det har været en fornøjelse! Birgitte Lamp

UNESCO Site Manager og Leder, Christiansfeld Centret

Christiansfeld – UNESCO og byvandringer

I foråret 2018 stod jeg for efteruddannelse af medarbejdere og guider ved Christiansfeld Centret. Over 5 gange fordelt på 5 uger har jeg via oplæg, teori, workshopøvelser og gruppearbejde bl.a. arbejdet med kropssprog og præsentationsteknik, storytelling, konflikthåndtering, den levende fortælling og meget mere. I samarbejde med Christiansfeld Centret blev der udarbejdet et manuskript samt kursusmateriale, som guider og medarbejdere i fremtiden kan bruge som “basis” for deres rundvisninger og formidling om Christiansfeld, Brødremenigheden og den megen historie og kultur som UNESCO-byen rummer.

Besøg Christiansfeld Centret og book en rundvisning her. 

museet på Koldinghus – 750 års jubilæum

I november/december 2018 efteruddannede jeg guiderne fra museet på Koldinghus. Kurset bestod af tre dage af 4 timers varighed, hvor vi bl.a. arbejdede med kropssprog, storytelling, den levende fortælling og formidlingens kunst.

Besøg Koldinghus her.