Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gittelindholt.dk/public_html/wp-content/themes/gl/includes/builder/functions.php on line 5753
Om - Gitte Lindholt | Performancecoach | Ekspert i kropssprog og præsentationsteknik
51 60 91 92 info@gittelindholt.dk

Om Gitte Lindholt:

Performancecoach Gitte Lindholts fornemmeste opgave er at få mennesker til at performe,power og udnytte deres fulde potentiale. Hun er selv et levende eksempel på de tre P’er.

  • Performance Hun mestrer til UG at stå på en scene, da hun har en livslang rejse inden for teater, som underviser og foredragsholder.
  • Power Hun er en sej powerkvinde, der har oplevet svære kriser i sit liv, og i dag videregiver hun denne styrke både som foredragsholder, menneske og storyteller.
  • Potentiale Hun er optaget af, at vi bruger vores potentialer, og hun satte selv denne proces igang, da hun i 2016 startede egen virksomhed med udgangspunkt i at finde tilbage til sin kreative energi.

performance – power – potentiale

Gittes 4 grundværdier:

Selvledelse – At tage ansvar for sit eget liv og situation
Substans – At vi føler os beriget og oplyst
Handlekraft – At skabe resultater og progression i ord og handling
Autenticitet – At vi lærer at stole på egne styrker og dermed shine

Baggrund:

Gitte Lindholt er forfatter, foredragsholder og performancecoach. Hun er uddannet cand.mag. i Teatervidenskab med bifag i Moderne Kultur, Kulturjournalistik og Kulturlivets Institutioner ved Københavns Universitet. I 2015 blev hun Certificeret Executive coach og Teamcoach ved Jane Blichman Leadership & Coaching Institute og har gennemført over 300 sessions.
Siden 2016 har hun været freelance performance coach og blev i 2017 Ekstern Lektor ved Institut for Teknologi og Innovation, SDU Odense.
Hun har specialiseret sig i Storytelling gennem sine studier ved Liverpool John Moores University. Hun er tidligere højskolelærer og har instrueret over 20 teaterforestillinger samt arbejdet og turneret som instruktørassistent for Eugenio Barba (Sonningprismodtager) i både Sydamerika og Europa med Odin Teatret i Holstebro.
Gitte har sammenlagt 15 års erfaring som karrierekonsulent ved private aktører og livslang erfaring med at få mennesker til at shine og komme ud over rampen.

Personligt:

Gitte er en ‘kulturfreak’ og hyppig gæst hos Trekantområdets kulturinstitutioner og attraktioner sammen med veninder, kæreste og børn. Når hun hjælper andre trækker hun på egne hårdt lærte erfaringer. Hun stod på scenen første gang som 7-årig, instruerede sin første teaterforestilling som 15-årig og holdt sit første foredrag som 28-årig. Altid har hun brændt for at formidle og stå på scenen, og nu gjort det til sin levevej at hjælpe andre med at blive autentiske, levende og inspirerende formidlere.

Fem funky facts:
  1. Hun elsker sin almond grønne C3
  2. Hun er med i en dansende madklub
  3. Hun har en fetich for kopper
  4. Hun går aldrig hjemmefra uden sin sketchbog
  5. Hun har altid køleskabet fyldt med bobler