Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gittelindholt.dk/public_html/wp-content/themes/gl/includes/builder/functions.php on line 5753
Performancecoaching - Gitte Lindholt | Få dit budskab ud over rampen
51 60 91 92 info@gittelindholt.dk

PERFORMANCECOACHING

Sælg dig selv og dit budskab med performancecoaching!

Har du engang set et foredrag eller præsentation, hvor du bare tænkte; “Wow hende der, hun har styr på sit budskab, sin formidling og sit publikum”? Eller et kursus, hvor underviseren bare brændte rent igennem med indhold og pointer?

I en 1:1 performancecoaching med Gitte Lindholt kan du blive en endnu bedre formidler og performer, hvor der bliver taget udgangspunkt i dig og dine ønsker.

Gitte er tidligere teaterinstruktør og har mange års erfaring i at få mennesker til at shine og skabe fortællinger på en scene. Hun hjælper både foredragsholdere, iværksættere, sælgere, ledere, mellemledere, jobsøgende og studerende med at udvikle deres præsentationsteknik, og forbedre deres power, performance og potentiale.

Performancecoaching findes i mange formater: som enkeltstående sessions og som kortere eller længere forløb. Fælles er, at hver enkelt kunde er forskellig og har særlige behov og mål.

Foredragsholdere

Bliv en mere autentisk og levende foredragsholder, og kom helt ud over scenekanten! 

Gennem kropssprog, præsentationsteknik samt skuespils- og storytellingsteknikker, bliver du udfordret og mødt med engagement og en professionel faglighed i et forløb eller session ved Gitte. Du får feedback på dit tekstmateriale samt øvelser og teknikker til at få dit budskab helt ud over scenekanten. Gitte arbejder bl.a. med storytelling, stemmeføring, kunstpauser, tempo, fortælleteknik, kropsprog, gestik, tilstedeværelse, stresshåndtering på scenen, den autentiske og levende fortælling. Du får hjælp til at fange og fastholde sit publikum, dramaturgi samt kunsten at komme ud over rampen.

Iværksættere

Få dit budskab ud over rampen!

Som iværksætter er det vigtigt, at du kan formidle din idé eller koncept tydeligt og overbevisende – derfor er performancecoaching en central metode til at opnå øget klarhed, autenticitet og substans i din performance. Få redskaber til at brænde igennem i pitchtalen. Bliv bevidst om og arbejd med dit kropssprog. Få tips til at formidle din virksomhed eller produkt med både drive, udstråling og tilstedeværelse. Med udgangspunkt i den enkelte, anvender Gitte bl.a. sine færdigheder som teaterinstruktør og styrker din performance så du kan være autentisk, skarp og sælge.

Sælgere

Bliv en bedre sælger med fokus på fremtoning, kropssprog og præsentationsteknik!

Som sælger er du afhængig af din fremtoning, hvad end det er telefonisk, i butikken eller rundt omkring i landet hos kunderne. Dit kropssprog afslører mere end du tror, og selvom dine ord både er imødekommende, serviceminded og med stor faglighed, kan din præsentationsteknik og især dit kropssprog i sidste ende spænde ben for salget. Alt efter om du ønsker en enkelt session eller et skræddersyet forløb i performancecoaching, vil Gitte tage udgangspunkt i dig, din situation og din nuværende performance. Du vil få redskaber og teori om kropssprog og præsentationsteknik og sammen vil I udfordre, lege med, og stille skarpt på dine kompetencer.

Ledere / mellemledere

Bliv en autentisk leder med gennemslagskraft og troværdighed! 

God ledelse handler om god kommunikation med sine medarbejdere, og her har kropssproget – og de fortællinger man skaber om virksomheden – afgørende betydning. At lede kræver gennemslagskraft, men også en empatisk tilgang til sine medarbejdere, derfor er ens tilstedeværelse og grundlæggende værdier vigtige for at skabe en organisation i trivsel. I et individuelt performancecoachingforløb tager Gitte udgangspunkt i din situation. Hvilke udfordringer står du over for, og hvad ønsker du at arbejde med? Du får grundlæggende viden og teori om kropssprog og præsentationsteknik, og med udgangspunkt i flere relevante øvelser og executive coaching, får du udviklet dit potentiale som en autentisk leder med gennemslagskraft.

Jobsøgende

Gør dig attraktiv på jobmarkedet! 

Bliv klædt på til kaffemødet og jobsamtalen med performancecoaching. Performancecoaching kan hjælpe dig med at finpudse din præsentationsteknik, så du fremstår mere selvsikker og overbevisende. Sammen stiller I skarpt på, hvordan du kan blive bedre til at præsentere, performe og pitche – og i sidste ende lande i drømmejobbbet! Gitte har over 10 års erfaring og viden fra det private som karrierekonsulent, og med performancecoaching for jobsøgende kan du bl.a. få kvalificeret feedback på CV og ansøgning, coaching i kropssprog og præsentationsteknik og få udviklet en drejebog og approach til telefonsamtalen med virksomheden. Du kan få feedback og sparring på din jobsøgningsstrategi, øvelse i elevatortalen, DISC personanalyse, hjælp til LinkedIn og meget mere.

Studerende

Bliv en high performer til eksamen!

Som studerende kan der være barrierer, der gør, at du ikke performer 100% på studiet. Skal du til eksamen eller sælge dig selv til jobsamtalen ved det spændende studiejob, spiller kropssprog og præsentationsteknik en afgørende rolle. Få styr på nerverne, øv din stemmeføring og bliv skarp, målrettet og fokuseret i både form og indhold. Med performancecoaching vil du få værktøjer, der kan hjælpe dig til at blive en mere selvsikker formidler, og få din præsentation helt ud over scenekanten.

Kunderne siger:

Gitte har hjulpet mig med at kunne stå på en scene. Jeg holder foredrag, og ville gerne vide mere om hvordan jeg slapper af og er mig selv på en scene, og jeg får så meget ro, at jeg kan gå ind og brænde igennem. Det har Gitte lært mig. Jeg giver Gitte de varmeste anbefalinger.

Heidi Møller

Professionel Walker & foredragsholder, Gå Mig Glad

Super god individuel session ved Gitte Lindholt. Hun udfordrede mig og gav mig konkrete – og ikke mindst brugbare ideer, til at komme ud over rampen med mine foredrag og arrangementer. En god dag og en god investering.

Mia Christina Bro Jakobsen

Selvstændig, Kulturagenten.dk

Gitte Lindholt gav sparring og coaching på min jobsøgningsstrategi samt input til hvordan jeg kunne arbejde min fremtræden og blive mere tydelig og klar, når jeg skulle præsentere mig selv for potentielle arbejdsgivere – både til netværksmøder, kaffeaftaler og jobsamtaler. Gitte var motiverende og professionel, og udfordrede mig så jeg lærte nyt om mig selv. Jeg fik konkrete værktøjer til at “tæmme” mine uvaner og fik et generelt boost.

Kristina W. Hansen

Cand. Mag., Kreativ formidler

Foredragsrådgivning ved Gitte Lindholt: Hun har hurtigt fundet ud af, på hvilke områder jeg kan udvikle mig! Vi har øvet forskellige taleteknikker og jeg har fået redskaber til at gøre mine foredrag endnu bedre. Jeg vil klart anbefale Gitte, fordi hun er en god rådiver og har en stor erfaring inden for området.

Rima Gaisyte

Phytoterapeut og foredragsholder

Booking

E-mail: Info@gittelindholt.dk Tlf.: +45 51 60 91 92

Kom hurtigt i kontakt med mig: