51 60 91 92 info@gittelindholt.dk

workshop & kursus

Gitte Lindholt tilbyder flere forskellige workshops og kurser, hvor du vil opleve den rette cocktail af teori og praksis. Hun faciliterer både refleksive og analytiske opgaver og konkrete øvelser ud på gulvet. Gitte arbejder ud fra princippet om, at læring styrkes, når vi prøver det af i praksis. Hendes værkstøjskasse tager afsæt i hendes Kandidat i Teatervidenskab, certificeret Executive Teamcoach uddannelse og over 15 års erfaring med mennesker i alle aldre og faggrupper fra både Uddannelsessektoren og HR. Generelt vil du opnå at få styrket teamet, få større kropsbevidsthed, opnå øget fokus, gennemslagskraft og substans i din formidling.

Da alle mennesker, virksomheder og kunder er forskellige, skræddersyr jeg hver enkel workshop og kursus så de passer perfekt til mine kunder.

Kropssprog og præsentationsteknik

På denne workshop bliver du klogere på kropssprog og præsentationsteknik, og på hvordan det kan have stor indflydelse på din fremtoning, gennemslagskraft og budskab, når du lærer at arbejde konstruktivt med dit kropssprog.

Guidekursus

Skræddersyede workshops og efteruddannelsesforløb af guider og medarbejdere til museer, kulturinstitutioner, turistkontorer og formidlingscentre m.fl.

Kom ud over rampen

På denne workshop lærer du at komme ud over rampen som foredrags- eller oplægsholder, underviser, formidler mfl. Du får konkrete dramaturgiske værktøjer til at skabe en god præsentation og kropssprogsøvelser, så du indtager rummet nærværende med både krop, stemmeføring og gestik.

Mange tak, for super, fed, spændende og lærerig workshop! Det var fedt at komme lidt ud af sin kasse og lære noget nyt om sig selv!

Lasse Kjøbeløv

Social Media Strategist

Jeg fik masser af inspiration fra seje Gitte Lindholt da jeg var så heldig at deltage i hendes workshop “Kom ud over rampen”. Så mangler du inspiration til at afholde oplæg, blive en bedre taler, få kreative indspark og konstruktiv feedback, så kan hun varmt anbefales! 

Ditte-Maria Sørensen

Kandidatstuderende, Syddansk Universitet

Tak for en super spændende workshop i kropssprog og præsentationsteknik. Det var fantastisk lærerigt, grænseoverskridende og sjovt. Vi gik alle hjem med ny viden om os selv. 

Sandra Bundgaard-Pedersen

Formand, HAU - Netværksforening

Mega fed workshop! Jeg fik virkelig lært nyt omkring kropssprog og præsentationsteknik, og om hvor vigtigt det egentligt er, når jeg skal ud og “sælge mig selv” til jobsamtalen, kaffe-mødet eller netværksarrangementet.

Kristina Wagner

Jobsøgende Cand. Mag. i Designstudier

Workshoppen fik mig ud over rampen og jeg så min frygt for at tale foran andre mennesker i øjnene. Jeg er så pisse stolt af mig selv. Jeg fik mod og en større tro på mig selv. 

Henriette Toftebjerg Madsen

Krop- og gestaltterapeut